AFGELAST WEGENS CORONA — Dordt in stoom 6 juni 2020 AFGELAST

Zaterdag 6 juni 2020 is het weer zo ver, wij gaan dan naar Dordrecht voor Dordt in stoom

In goed overleg met de gemeente Dordrecht heeft het bestuur van de Stichting “Dordt in Stoom” moeten besluiten het evenement voor 2020 af te gelasten. Ook na 1 juni zullen nog beperkende maatregelen gelden. Bij een evenement als “Dordt in Stoom” is het garanderen van 1,5 m afstand voor gasten en deelnemers vrijwel onmogelijk. De gezondheid gaat voor het door laten gaan van een fantastisch evenement.
In de regio ZHZ is besloten geen evenementen te verplaatsen naar later dit jaar. Daarom is de nieuwe datum bepaald op 20-21-22 mei 2022. Dan moet DIS opnieuw spetteren! Help ons!

Locatie: Dordrecht

Aanvang:volgt nog

Bent u er ook bij? Het Leeuwarder Shantykoor levert u een optreden vol muziek en gezelligheid!