Overleden. Ons zeer gewaardeerde lid Harry Postma.

In Memoriam.

Op 11 juli 2022 is overleden ons (oud)lid Harrie Postma in de leeftijd van 80 jaar.

Harrie heb ik persoonlijk leren kennen uit de voetbalwereld als een FVC-er in hart en nieren.

Harrie heeft heel veel vrijwilligerswerk bij zijn voetbalclub gedaan. Toen Harrie lid werd van het

Leeuwarder Shantykoor maakte hij al snel deel uit van het redactieteam van ons Shantyjournaal.

Wanneer er weer een nieuwe uitgave in de maak was kreeg ik steevast een telefoontje van Harry:

“waar blieft dien voorwoord we sitte er op te wachten en we wille dat ut volgende week uutkomt”.

Na een periode van afnemende gezondheid overleed Harrie Postma op 11 juli 2022.

Wij zijn Harrie veel dank verschuldigd voor zijn positieve bijdrage aan het Leeuwarder Shantykoor.

Wij wensen Annie, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

Willem Hoen.