Rabo ClubSupport Iedereen verdient een club

Beste relatie,

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Leeuwarden-Noordwest Friesland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Naam: Het Leeuwarder Shantykoor
Bestedingsdoel: vervanging van broeken, polo’s
Bedrag: € 402,29

Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar NL95RABO0140961364 zoals opgegeven bij de inschrijving.

De volledige uitslag vind je terug op onze website. Hier vind je ook een videoboodschap van Erben Wennemars, onze ambassadeur van Rabo ClubSupport.