Zaterdag 9 september 2017 —– Het 10e Internationaal G.J.Shantyfestival te Leeuwarden

Zoals gebruikelijk op de 2e zaterdag in september en voor de 10e maal zal het Leeuwarder Shantykoor haar Shantyfestival organiseren in de binnenstad van Leeuwarden.

De podia zijn allen op loopafstand te weten: Nieuwestad (bij het paard) – Lombardsplein –  en het hoofdpodium staat in de Museumhaven.

Aan de Museumhaven zal tijdens het Shantyfestival een nautische markt worden georganiseerd.

Bedrijven – instanties en particulieren die dit evenement een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren in de vorm van sponsoring kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Venema, e-mailadres:
d.h.venema34@gmail.com

Locatie: Binnenstad van Leeuwarden

Aanvang:Vanaf 12.00 uur op diverse podia

Bent u er ook bij? Het Leeuwarder Shantykoor levert u een optreden vol muziek en gezelligheid!