Leeuwarder Shantykoor op zoek naar muzikanten!!!!

Leeuwarder shantykoor op zoek!

Het Leeuwarder shantykoor bestaat uit 45 zangers die muzikaal worden ondersteund door een tweetal accordeonisten en een gitarist en bestaat dit jaar al 17 jaar.

In verband met geregelde optredens in binnen – en buitenland en uitbreiding van haar repertoire, is het koor naarstig op zoek naar een allround accordeonist en een gitarist.

Repetitieavond is op donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur in het scoutinggebouw aan de Esdoornstraat.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij je belangstelling hebben gewekt. Dus kom gerust even langs op onze repetitieavond of neem contact op met onze secretaris Stef Roelofsma via e-mailadres:

swa.roelofsma@planet.nl.

Een telefoontje is natuurlijk ook mogelijk op 0625241427. Voor meer informatie over het Leeuwarder shantykoor bezoek onze site: www.leeuwardershantykoor.nl

en onze Facebookpagina  Leeuwarder Shantykoor.